O NAS

AlpStories je ekipa visoko usposobljenih in motiviranih posameznikov, ki jih navdihuje misel, da je vsak posameznik tako edinstven kot njegova koža. Naš cilj je, da vsakomur zagotovimo kvalitetne kozmetične izdelke, narejene v skladu z njegovimi željami in potrebami.

Izbirate lahko med izdelki iz naše obstoječe linije ali ustvarite svoj izdelek – sami oziroma s pomočjo našega »Lepotnega čarovnika«.

 

NAJBOLJŠE IZ NARAVE…

Linija naravne kozmetike za nego kože in las AlpStories združuje najboljše iz narave z najsodobnejšo tehnologijo. Stoletja stara spoznanja o zdravilni moči rastlin smo po skrbno varovanih tradicionalnih recepturah zamešali v naravne izdelke prijazne vaši koži.

AlpStories izdelki so ustvarjeni brez parabenov, sulfatov, umetnih barvil, sintetičnih dišav, mineralnih olj in silikonov. Zaradi tega boste po uporabi naših izdelkov občutili le svežino narave. Vsa AlpStories lepotilna olja za nego obraza, telesa in las so organska ter iz pravične trgovine. Poleg skrbi za ljudi in okolje, pa se v naših izdelkih odraža tudi ljubezen do živali, saj so vsi produkti veganski ter niso testirani na živalih.

 

… S KANČKOM POMOČI IZ PRIHODNOSTI

Razen tega, da AlpStories uporablja le najboljše naravne aktivne sestavine, vam omogoča tudi izdelavo lastnih kozmetičnih izdelkov po vaših željah. Odločili smo se, da na zahteven trg naravne kozmetike vpeljemo individualnost s pomočjo Interneta stvari (Internet of things – IoT) in Interneta 4.0 (Web 4.0). Pri izdelavi personaliziranih izdelkov nam namreč pomaga naš dvoročni robot Balthazar, ki omogoča natančno mešanje naravnih sestavin, ki jih izberete sami, poleg tega pa vam na embalažo izdelka natisne tudi etiketo po vaši izbiri. Personalizirani izdelki za nego telesa niso le idealna rešitev za lastno uporabo, temveč predstavljajo tudi izvirno darilo za vaše prijatelje in družino.

AlpStories nudi individualizirano kozmetiko tudi v segmentu B2B in podjetjem omogoča izdelavo naravnih izdelkov pod njihovo blagovno znamko.

 

NAŠA VIZIJA

AlpStories želi vsakomur omogočiti enostavno naročanje personalizirane naravne kozmetike, ki jo vaša koža potrebuje. Izdelano posebej za vas.